Στο επόμενο έργο σου συνεργάσου με τη Steel Home για περισσότερη ευκολία, ελευθερία και ταxύτητα κατασκευής

Xάλυβας και Κατασκευή

Ρύθμισε τον ήχο της συσκευής σου

Η κατασκευή των κτιρίων και κατοικιών γίνεται με υλικά ξηράς δόμησης, χωρίς τις παραδοσιακές λάσπες και τσιμέντα.

Το μοντέλο κατασκευής μας βασίζεται σε χαλύβδινο σκελετό κατασκευασμένο με την τεχνολογία CFS (Cold Formed Steel), χάλυβα ψυχρής διέλασης.

Χάλυβας G550

Η G550 είναι η ιδανική προδιαγραφή χάλυβα για όλες τις εφαρμογές δομικών χαλύβδινων πλαισίων, κατοικίες μεγάλου και μικρού όγκου, ειδικά διαμορφωμένα αρχιτεκτονικά σχέδια ή και ελαφρές εφαρμογές για επαγγελματικές χρήσεις.

H ποιότητα G550 είναι δομικός χάλυβας με γαλβανισμένη θερμική επίστρωση, που αναπτύχθηκε ειδικά για να μεγιστοποιήσει την απόδοση των έργων κατασκευής χάλυβα. H ποιότητα χάλυβα G550 παρέχει την υψηλότερη δύναμη απόδοσης 550MPa, για να ελαχιστοποιήσει τη συνολική απαίτηση χάλυβα σε κάθε μία από τις κατασκευασμένες δομές και χαμηλότερο κόστος κατασκευής. Το πιο σημαντικό είναι ότι παρέχεται με πλήρη πιστοποιητικά συμμόρφωσης, για να διασφαλίσει ότι οι προδιαγραφές των υλικών είναι σύμφωνες με τα Διεθνή Πρότυπα.

Ενημερώσου για το χάλυβα G550

Οι γνώσεις, η πολυετής εμπειρία και το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό αποτελούν αφενός τις βάσεις της εταιρίας και αφετέρου οδηγούν-μέσα από συνεχή έρευνα-στην εξειδίκευση του συγκεκριμένου κατασκευαστικού μοντέλου που χρησιμοποιούμε.

Έχουμε καταλήξει σε αυτόν τον τρόπο κατασκευής μετά από μεγάλη έρευνα πάνω στα υλικά και στις αντοχές τους σε σχέση με τη χώρα μας και της ιδιαιτερότητές της. Έτσι αποφασίσαμε να δουλέψουμε με τον χάλυβα.

Τα πλεονεκτήματα του χάλυβα

Η δύναμή του σε σχέση με το βάρος του

Η διάρκεια ζωής του λόγω του γαλβανισμού

Η ευκαμψία του χωρίς παραμόρφωση, καθιστώντας τον αντισεισμικό

Ανακυκλώσιμος κατά 98% χωρίς να χάνει τις ιδιότητές του

Οικονομία λόγω ταχύτητας

Απόσβεση ήχων μεταξύ δωματίων και ορόφων

Τα μειονεκτήματα του μπετόν

Βάρος

Χρόνος κατασκευής

Αντισεισμικότητα

Κόστος

Mη οικολογικό

Μετάδοση ήχων

Τα μειονεκτήματα του ξύλου

Σε μια ξύλινη κατασκευή, η φιλοσοφία και η σειρά των υλικών που χρησιμοποιούνται είναι ίδια με αυτή της Steel Home με διαφορά στον σκελετό. Η κατασκευή με ξύλο μειονεκτεί λόγω της ανάπτυξης εντόμων, βάρους και αρχιτεκτονικών περιορισμών.

Η συμβολή μας

Σε συνδυασμό με την ποιότητα και τη συνέπεια, η Steel Home αποτελεί την ιδανική επιλογή!

Λιγότερος χρόνος στο εργοτάξιο, λιγότερο κόστος κατασκευής

Το κόστος κατασκευής του σκελετού με χάλυβα ψυχρής διέλασης είναι πολύ ανταγωνιστικό, διότι η διαμόρφωση και η πλαισιοποίησή του γίνεται σε λίγο χρόνο.

Ενώ τα υλικά ξηράς δόμησης της κατασκευής είναι συγκριτικά κοστοβόρα, η ταχύτητα της κατασκευής το καθιστά οικονομικότερο.

Η γρηγορότερη εγκατάσταση των ηλεκτρομηχανολογικών, λόγω του κενού σκελετού, αποτελεί σημαντική μείωση στο ποσοστό του προϋπολογισμού μιας κατασκευής.

Professional

Μεταλλικός σκελετός

Θέλεις να μάθεις για την τεχνολογία;

el